Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Most Worn Summer Items Tag

Καλό μήνα αγαπημένες αναγνώστριες....όχι, δεν θα πω ακόμα καλό φθινόπωρο!!!! Θα αντισταθώ όσο πάει φέτος....έχω εξάλλου σύμμαχο και τον καιρό!!!! Δεν θέλω με τίποτα να έρθουν τα κρύα....έτσι, όταν με έκανε tag η αγαπημένη Ελεονώρα απ'το http://eleonority.blogspot.gr/ χάρηκα τόσο πολύ!!!! Με ξαναγύρισε νοερά στους προηγούμενους 2-3 μήνες και σε αυτά που περισσότερο χρησιμοποίησα αυτό το καλοκαίρι!!!! Όχι ότι έχω σταματήσει να τα χρησιμοποιώ, τα περισσότερα είναι all time favourite products....

Ας ξεκινήσω λοιπόν....

1. Most worn Nail Polish...
...είναι το Νο42-Mango Sorbet της εταιρείας Korres και απλά το αγαπώ γιατί απ'τη μία είναι παστέλ αλλά όχι πολύ έντονο κι απ'την άλλη αναδεικνύει φοβερά και το ελάχιστα μαυρισμένο δέρμα. Το φόρεσα και στα πόδια και στα χέρια.....απλά αγαπημένο!!!!







2. Most worn Scent...
...αγαπώ αυτό το αντρικό άρωμα όσο παράξενο κι αν ακούγεται!!!! Λατρεύω τη μυρωδιά του Million by Paco Rabanne, από τότε που το έκανα δικό μου του δίνω και καταλαβαίνει χειμώνα-καλοκαίρι!!!!








3. Most worn Hair Product...
...είναι το Lotus Shield Frizz Control από τη σειρά Advance Techniques της Avon, μία αγωγή ενάντια στο φριζάρισμα. Γενικά δεν χρησιμοποιώ προϊόντα styling, το μόνο που κάνω είναι σχεδόν μετά από κάθε λούσιμο -και ενώ τα μαλλιά μου είναι ακόμη νωπά- να απλώνω λίγη απ'αυτή την αγωγή, που τα βοηθάει ενάντια στο φριζάρισμα και τα τιθασεύει. 






4. Most worn Bag...
...ψάθινη τσαντούλα από τα Oysho, αγορασμένη στις αρχές των εκπτώσεων και κυριολεκτικά χιλιοφορεμένη!!! Σκέφτομαι να της βάλω και μια επένδυση με φόδρα εσωτερικά γιατί η πλέξη είναι αραιή και έχει τύχει να μου εξέχουν πράματα σε διάφορες φάσεις!!!!







5. Most worn Shoes...
...κι αυτά τα σανδαλάκια είναι από τα Oysho, αλλά περσινά. Τα αγαπώ τόσο πολύ που αν και τα έχω κυριολεκτικά λιώσει τα έδωσα φέτος στον τσαγκάρη και τους έκανε μια ολική ανακαίνιση-ενίσχυση!!!! Θα λυπηθώ πολύ όταν θα χρειαστεί να τα αποχωριστώ....




6. Most worn Accessory...
...απαραίτητα και αναπόσπαστα αξεσουάρ της καθημερινότητάς μου το καλοκαίρι, δεν πάω πουθενά χωρίς τα D&G γυαλιά μου και το Accessorize ψάθινο καπέλο μου!!!!






7. Most worn Clothing Item...
 ...όλο το καλοκαίρι το βγάζω με φορεματάκια που είναι και ευκολοσυνδίαστα και δροσερά!!! Το συγκεκριμένο είναι περσινό -νομίζω- από τα Accessorize και όποτε το φοράω.....νιώθω πολύ τουριστριούλα!!!!








8. Most worn Foundation...
 ...δεν φοράω γενικά foundation αλλά αυτή η κρεμούλα είναι πραγματικά αυτό που λέει.....Miracle Skin Perfector!!!! Είναι της εταιρείας Garnier και την φοράω καθημερινά....δεν είναι καθόλου λιπαρή, μυρίζει πολύ όμορφα και ομαλοποιεί τον τόνο της επιδερμίδας.




9. Most worn Blush/Bronzer...
...ότι πρέπει για την μαυρισμένη και ελαφρά ηλιοκαμένη επιδερμίδα!!!! Οι Avon Gold Face Pearls χαρίζουν διακριτική λάμψη αλλά και μπρονζέ απόχρωση στην επιδερμίδα του προσώπου και του ντεκολτέ.





10. Most worn Lip Product...
 ...είναι το Avon Extra Lasting LipGloss στην απόχρωση Perpetual Pink. Το φοράω καθημερινά, έχει υπέροχη λάμψη, διακριτικό ροζ-ροδακινί χρώμα και εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια....ταιριάζει τέλεια στα χρώματά μου και το έχω πάντα μαζί μου!!!!





11. Most worn Mascara...
...είναι η Avon 24k Gold Mascara στην απόχρωση Golden Brown. Χαρίζει διακριτικό αποτέλεσμα και περιέχει χρυσό shimmer που δίνει μια ιδιαίτερη λάμψη στο βλέμμα. Είναι ότι πρέπει για τις πρωινές ώρες και το βουρτσάκι της με βολεύει απίστευτα μιας και οι βλεφαρίδες μου είναι πολύ κοντές.




12. Most worn eyeshadow...
...δεν είναι μία, δεν είναι δύο!!!! Είναι 8 εκπληκτικές αποχρώσεις από την Essence Sun Club Pallette στην απόχρωση 02-Long Beach.....αυτή η παλετούλα είναι ακριβώς ότι χρειάζομαι καθώς περιέχει και ανοιχτές αλλά και πιο σκούρες σκιές για βραδινό μακιγιάζ!!! Τα χρώματα είναι εκπληκτικά και στρώνουν υπέροχα, χαρίζοντας βλέμματα μαγικά....σαν το καλοκαίρι!!!!



Αυτά λοιπόν είναι τα δικά μου αγαπημένα......θα χαρώ πολύ να διαβάσω και δικά σας, έχουμε να μάθουμε πολλά η μία απ'την άλλη!!!! Ενδεικτικά θα κάνω κάποια tags....

http://tonesesermou.blogspot.gr/
http://beautyincrisis.blogspot.gr/
http://beautyjunkiepeggy.blogspot.gr/
http://beautywithartemi.blogspot.gr/
http://lenasfavoritesthings.blogspot.gr/
http://glitterme-up.blogspot.gr/
http://lousousou.blogspot.gr/
http://marinaschoice.blogspot.gr/
http://myburlesque.blogspot.gr/
http://ourwalkingclosetssecrets.blogspot.gr/


....till the next post, σας αφήνω και σας υπενθυμίζω να μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!!!!!








22 σχόλια:

  1. Εγώ όλο το καλοκαίρι φορούσα συνέχεια το No 41 από τον Κορρέ, το peach cream, που μοιάζει αρκετά με το δικό σου!Πολύ ωραίο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ....θα χαρώ να διαβάσω και τα δικά σου αγαπημένα!!!

      Διαγραφή
  2. Dene xw dokimasei pote mano tou korre alla ta pernei i fili mou kai mou kai deixnoun telia!
    Simfwnw apolita me ta gualia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πουθενά χωρίς γυαλιά!!!!...όσο για τα βερνίκια του Korre, για μένα είναι απ'τα καλύτερα σε ποιότητα και υπάρχουν πάρα πολλές αποχρώσεις!!!! Είναι καλή επένδυση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ ωραίες επιλογές
    πολύ θα χαρώ να κάνω το tag απλά ίσως το καθυστερήσω λίγο λόγο έλλειψης χρόνου και internet!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρομαι που το έκανες το tag!
    Πολύ ωραία πραγματάκια! Το Lotus Shield Frizz Control το έχω και εγώ και το χρησιμοποιώ μετά από κάθε λούσιμο κυρίως στις άκρες των μαλλιών!
    xoxo
    Eleonor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα κορρες μανον αρέσουν και σε μενα πολύ!Λάτρεψα τα παπουτσάκια σου!Σε εχω κάνει και γω tag να απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις..ρίξε μια ματιά στο blog μου!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ φοράω την lady million και την αγαπώ!! :)
    Ωραία πραγματάκια, ειδικά η τσαντούλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα σανδαλια είναι τέλεια, τα oysho έχουν πολυ cute πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α!! I'm tagged?! Ωραια εκπληξη γιατι ειναι απο τα πιο ωραια tags.. Ευχαριστω πολυ πολυ :-)
    Απολαυσα τις απαντησεις σου και δηλωνω ερωτευμενη με τα σανδαλια σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το βερνίκι του Κορρέ το πήρα κι εγώ (στην απόχρωση peach cream) στην αρχή της άνοιξης, και το φόρεσα πολύ. Τα πεδιλάκια σου είναι τέλεια, μακάρι να τα χαρείς για πολλές ακόμα σαιζόν!
    Και, επειδή έχω σγουρά μαλλιά, αυτό το frizz control μου μπήκε στο μάτι...
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟλυ ομορφη η τσαντα και τα σανδάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. έχω το Νο42-Mango Sorbet και το λατρεύω κι εγώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και απο μενα βραβειακια με αγαπη
    http://fairymakeuptales.blogspot.gr/2012/11/awards-again.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή