Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Christmas Presents!!!!

Γειά σας....είπα σιγά-σιγά να αρχίσω τις αναρτήσεις και τι καλύτερο από το να μοιραστώ μαζί σας μερικά πραματάκια που πήρα την περίοδο των γιορτών. Θα προσπαθήσω να το συνεχίσω σε τακτά χρονικά διαστήματα και ανυπομονώ να διαβάσω τη γνώμη σας και τα σχόλια σας!!!!

Κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό , ήταν ένα ζευγάρι ankle boots!!!! Γιατί????....μα γιατί αυτά τα μικρά μποτάκια ταιριάζουν κυριολεκτικά με όλα....φούστες , skinny jeans , κολάν με μακριά μπλουζίτσα από πάνω!!! Τους τελευταίους μήνες είναι πρώτα κομμάτια σε όλα τα περιοδικά οπότε θεώρησα οτι έπρεπε να κάνω μια καλή επένδυση.....Κατέληξα λοιπόν σε αυτό το Killah ζευγάρι που με εκφράζει απόλυτα (καθότι ρομαντική) , με εξώραφες λεπτομέρειες και τον φιόγκο που κάνει τη διαφορά  στην απόχρωση του πούρου (όπως με ενημέρωσε η πωλήτρια). Η τιμή τους ήταν στα 75ευρώ από το κατάστημα Tsakiris Mallas. Είναι πολύ μαλακές και σταθερές......καθότι δύσκολο να ισορροπείς σε τόσους πόντους!!!!





Πέτυχα ένα Χριστουγεννιάτικο παζάρι στη σχολή που κάνω μαθήματα φωτογραφίας και απλά....ακολούθησα τη μύτη μου , που με οδήγησε σε έναν υπέροχο πάγκο γεμάτο με σαπουνάκια , άλατα , λαδάκια.....όλα χειροποίητα!!!! Δεν μπόρεσα όπως καταλαβαίνετε να αντισταθώ -έχω και ιδιαίτερη αδυναμία στις ευχάριστες μυρωδιές- και έτσι πήρα δύο για δωράκια κι ένα για μένα.....το Νο1 με αιθέρια έλαια λεβάντας , κανέλας , γερανιού και γιασεμιού....κατάλληλο για πρόσωπο , σώμα , μαλλιά!!!! Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά προβλέπεται πολύ σύντομα!!!! I'll keep you updated.....Μέχρι τότε , μπορείτε να περιηγηθείτε στο προφίλ της δημιουργού στο facebook ''Soap Addicts''.






Τον τελευταίο καιρό έχω αγαπήσει ένα νέο αρωματάκι από την Avon......δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη αλλά έχω την ευκαιρία σαν αντιπρόσωπος να δοκιμάζω πρώτη κάθε νέο προϊόν που θέλω!!!! Πρόκειται για το Infinite Moment.....λουλουδάτο , με νότες από φύλλα μούρων και βανίλια!!!! Απλά....αγαπώ!!!!




Τέλος , θα κλείσω με ένα βιβλίο που έχω αγοράσει απ'το καλοκαίρι και το ξεκίνησα πρόσφατα....με ''τράβηξε'' το εξώφυλλό του , με κέρδισε η περίληψη στο πίσω μέρος και με καθηλώνει κάθε γραμμή του!!!! Εσείς τί διαβάζετε αυτή τη περίοδο???



mirmigaki.

8 σχόλια:

  1. Με γεια :) Τα παπούτσια είναι υπέροχα!! όσο για το άρωμα και μόνο που μου είπες ότι έχει και βανίλια ψήθηκα να το δοκιμάσω..

    φιλιά πολλά και καλές γιορτές κοπέλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μεγεια τα παπουτσάκια!!!
    καλή χρονιά να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. hi,

    I just started a new blog. Its called "Same Same But Different". I would like to share with you my view on fashion, art and other amazing things. I hope you will enjoy the posts of my outfits, fashion illustrations and things which are a part of my life. I am happy about every comment or message. And please dont hasitate to criticize or to leave a helpful suggestion.

    -> http://www.ssbdk.blogspot.com/

    Hope to read from you soon,
    Happy New Year,

    Kamila
    pc. nice green carpet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραιες μποτες και με γειααααα
    καλη χρονιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. panemorfa mpotakia! me geia! :D
    kali xronia kai xronia polla! xairomai poly pou vrika to blog sou! kai fysika followed ;)

    xx R.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σου έδωσα ένα όμορφο βραβείο.. Ρίξε μια ματιά στην δημοσίευση μου
    http://notebookofclaire.blogspot.com/2012/01/versatile-blogger-award.html

    Καλή σου νύχτα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Claire D.T αααααχχχχ, πάρα πολύ σε ευχαριστώ!!!! είναι πολυ ενθαρρυντικό σ'αυτό το δειλό μου ξεκίνημα!!!!

      Διαγραφή