Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Καλλυντικά That's Better - Η Σειρά που Αγαπάει Εσένα.....όπως Είσαι

Με πολύ μεγάλη χαρά και έκπληξη έμαθα από μια φίλη ότι ήμουν η νικήτρια ενός υπέροχου διαγωνισμού της σειράς καλλυντικών That's Better στο Facebook .Η χαρά μου ήταν μεγάλη γιατί έχω ακούσει πολλά και καλά λόγια για τα συγκεκριμένα προϊόντα και ήθελα πολύ να κερδίσω. Μέχρι τώρα ήμουν άτυχη όποτε έπαιρνα μέρος σε κάποιο διαγωνισμό, αλλά τώρα τελευταία φαίνεται νά'χει αλλάξει το κλίμα....σας το λέω για να μην απογοητεύεστε και να μην σταματάτε να προσπαθείτε.
Επικοινώνησα λοιπόν άμεσα στο τηλέφωνο που μου έδωσαν, μίλησα με την ευγενική και εξυπηρετική κα Ηρωίδη και την επόμενη μέρα κιόλας, το ασφυκτικά γεμάτο κουτί με περίμενε σπίτι!!! Όπως καταλαβαίνετε, τα παράτησα όλα και άρχισα αμέσως την εξερεύνηση!!!
               
                 

Θα σας γράψω κάποιες πρώτες εντυπώσεις και πληροφορίες για τα προϊόντα και πολύ σύντομα -αφού τα δοκιμάσω για εύλογο χρονικό διάστημα- θα επανέλθω με την προσωπική γεύση που μου άφησαν. Σαν πρώτη εντύπωση, οι συσκευασίες είναι πολύ προσεγμένες και χρωματιστές....ενώ -όπως θα παρατηρήσετε και παρακάτω- το κάθε προϊόν έχει πολύ πρωτότυπη ονομασία και την υπόσχεσή του γραμμένη ακριβώς από κάτω!!!

Διάβασα λοιπόν και έμαθα πως όλα τα προϊόντα της σειράς είναι βασισμένα στη δύναμη του acai berry, ενός ''υπερφρούτου'' με πολλά οφέλη και πλεονεκτήματα όπως π.χ. είναι 10 φορές πιο αντιοξειδωτικό από το κόκκινο σταφύλι, προστατεύει από τα πρώτα σημάδια γήρανσης, αναδομεί και ενυδατώνει, εξισορροπεί τους ανομοιόμορφους χρωματικούς τόνους, προσφέρει λάμψη και αναζωογόνηση, καλμάρει και καταπραΰνει τους ερεθισμούς....βελτιώνοντας έτσι τη φυσική κατάσταση της επιδερμίδας μας!!! Όπως θα διαπιστώσετε και στη συνέχεια, πρόκειται για προϊόντα γεμάτα από δώρα της φύσης.....ανυπομονώ πραγματικά να τα δοκιμάσω και να δω αν πραγματοποιούν όσα υπόσχονται!!!! Έχουμε λοιπόν προϊόντα σώματος και προϊόντα προσώπου.

Αναλυτικά λοιπόν, η σειρά προσώπου αποτελείται από τα εξής :

1. Cleanse Away Facial Cleansing Oil (18+)........
.....ένα έξτρα ενυδατικό και θρεπτικό λάδι προσώπου και ματιών με έλαια βοτάνων και βιταμίνη Ε, που υπόσχεται να ''καθαρίσει'' για λογαριασμό μας.

2. Wake up Call Facial Toner (18+)....
.....μια απαλή τονωτική λοσιόν χωρίς οινόπνευμα, με φυτικό εκχύλισμα acai berry, αλόη και προβιταμίνη Β5, που υπόσχεται το πιο απαλό ξύπνημα της επιδερμίδας μας.

3. Skin Work Out Face Scrub (18+)....
....η τέλεια ''γυμναστική'' προσώπου με απολεπιστικούς κόκκους ρυζιού, αμυγδαλέλαιο και βιταμίνες B , C , E.

4. Face Lift Face Mask (28+).....
.....ένα ισχυρό αντιγηραντικό και αντιοξειδωτικό όπλο αφού περιέχει acai berry, βιταμίνη Ε και υαλουρονικό οξύ, εμπλουτίζοντας έτσι την επιδερμίδα μας με ενυδατικά στοιχεία.

5. Plump & Go Face & Eye Cream (30+).....
.....μια κρέμα all-in-one για μάτια και πρόσωπο, με προστασία από τις ακτινοβολίες UVA-UVB, ισχυρά πεπτίδια, acai berry, βιταμίνες C & E, υαλουρονικό οξύ και εκχυλίσματα του φυτού Maca......υπόσχεται να κάνει τη ζωή μας εύκολη.

6. Dream On Face Night Oil (30+)......
.....ένα πολυβιταμινούχο λάδι-ελιξήριο εμπλουτισμένο με acai berry, φυσικά αιθέρια έλαια και βιταμίνη Ε, που δουλεύει ενώ εμείς κοιμόμαστε. Ιδιαίτερα ιδανικό για επιδερμίδες θαμπές με απώλεια ελαστικότητας και τόνωσης.

7. After Party Secret Instant Fix (28+)..... 
....ορός αποκατάστασης με τετραπεπτίδια, acai berry, πολυλειτουργικά ένζυμα, βιταμίνη Ε και υαλουρονικό οξύ που υπόσχεται να σβήσει άμεσα τα σημάδια κούρασης του προηγούμενου ξενυχτιού.

Η σειρά σώματος αποτελείται από τα εξής :

1. Brave & Shave Body Shower Oil (18+).....
.....ένα έξτρα θρεπτικό λάδι για το ντους που υπόσχεται να κάνει το ξύρισμα παιχνιδάκι. Περιέχει acai berry, λιπαρά οξέα και βιταμίνες B, C, E, προστατεύει το φυσικό PH της επιδερμίδας και είναι κατάλληλο για άντρες και γυναίκες (εγώ πάντως δεν το δανείζω :P).

2. Creme De La Creme Firming Body Cream (18+)......
......η αφρόκρεμα της κρέμας με αντιοξειδωτική σύνθεση για πλούσια ενυδάτωση και σύσφιξη. Περιέχει avocado oil, shea butter, βιταμίνη Ε και είναι ιδανική για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

3. Yummy Mummy Fat Firmer (18+)......
.....μοσχομυρωδάτο τζελ αδυνατίσματος που δρα κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Περιέχει εκχυλίσματα Glaucium Flavum, Euglena Gracilis, το συστατικό Escin και καφεΐνη φυτικής προέλευσης.

4. Pin Up Girl Bust Cream (18+)......
.....τζελ σύσφιξης στήθους με Biobustyl, λιποπεπτίδια κολλαγόνου και ελαστίνης, φυσικά αιθέρια έλαια και acai berry για τόνωση, ενδυνάμωση και ενυδάτωση της περιοχής του στήθους.

5.  Flakes No More Multi Dry Oil (18+)......
.....πολυβιταμινούχο ξηρό λάδι για πρόσωπο, μαλλιά και σώμα με acai berry, πλούσια φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε, κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και μαλλιών.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ :
Είναι δερματολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ :
Parabens, Ethanolamines, Petrolatum, Silicones, Propylene Glycol.

    

Ανυπομονώ να δοκιμάσω το λάδι για το ντους καθώς και αυτό για τα μαλλιά-πρόσωπο-σώμα.....μέχρι τώρα δεν ήμουν fan των λαδιών καθώς έχω και λιπαρή επιδερμίδα στο πρόσωπο αλλά επίσης δεν μου αρέσει και η αίσθηση να είναι ''λαδωμένο'' το σώμα μου. Για να δούμε.....θα μου αλλάξουν γνώμη τα that's better ????  Πάντως το yummy mummy fat firmer μοσχομυρίζει και μού΄χει σπάσει τη μύτη μέσα απ'το κουτί του.

Να συμπληρώσω οτι τα προϊόντα that's better τα βρίσκουμε σε επιλεγμένο δίκτυο φαρμακείων σε όλη την Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site της εταιρείας.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο απ'τα παραπάνω προϊόντα??? Αν ναι, θα χαρώ να διαβάσω τις  εντυπώσεις σας.....